I hjertet av de norske skogene, der høsten stråler i sin fulle prakt, sitter hun ved kanten av en rolig bekk. Bladene rundt henne danser i den milde vinden og farger verden i nyanser av gull, kobber og dyprødt. Luften er frisk, fylt med lukten av fuktig jord og furunåler. Bekken strømmer rolig, vannet finner sin vei uanstrengt mellom steinene, akkurat som pusten hennes tilpasser seg uanstrengt til naturens rytmer.

Sittende på en stor, glatt stein, lukker hun øynene. Hvert åndedrag tar henne dypere inn i øyeblikket. Lydene fra naturen – bladenes hvisking, den myke klukkingen fra bekken – virker som en meditativ melodi, en melodi som inviterer henne til å gi slipp.

Men i dag er det ikke bare en vanlig meditasjonsøkt. I dag har hun kommet for å overgi seg til en dypere indre reise: Innerdance. Mens kroppen forblir stille, begynner en subtil energi å strømme gjennom henne. Innerdance er mer enn meditasjon; det er en tilstand av å være, som skreller av lagene av bevissthet, og en dans som starter i stillhet men ender i indre transformasjon.

Naturen og Innerdance er sammenvevd. Akkurat som vannet beveger seg mellom steinene, strømmer energien gjennom kroppen hennes. Hun kjenner jorden under seg, fast og støttende. Hun kjenner kraften fra trærne rundt henne, dypt forankret og standhaftig. Denne forbindelsen med naturen forsterker Innerdance, og lar henne dykke dypere inn i seg selv.

Plutselig føler hun en bølge av følelser strømme gjennom henne. Innerdance åpner sluser som lenge har vært lukket. Følelser av glede, sorg, undring og frihet strømmer gjennom henne. Pusten hennes akselererer litt, som en storm som trekker gjennom skogen, men så roer hun seg igjen, som vinden etter et regnskyll. Hun smiler forsiktig. Dette er magien i Innerdance – det lærer deg overgivelse, det lar deg bevege deg gjennom følelsene som vinden beveger seg gjennom trærne, uten motstand, uten kontroll.

Sakte åpner øynene seg. Verden rundt henne er den samme, men hun føler seg annerledes. Naturen virker mer levende, fargene dypere. Hun føler seg oppladet, forfrisket og forbundet – med seg selv og med verden rundt henne. Meditasjon i naturen og Innerdance har ført henne til et sted med indre ro, et sted hvor hun kan begynne på nytt, forankret i jordens kraft og båret av livets strømning.

Mens hun reiser seg, kjenner hun fortsatt vibrasjonen fra Innerdance gjennom kroppen. Hun vet at denne opplevelsen er mer enn et øyeblikk; det er en indre reise som fortsetter, dypt i kropp og sjel. Og akkurat som naturen alltid beveger seg og forandrer seg, vil også hennes indre dans aldri stoppe.

Laat een reactie achter

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *